Slaapcomfort

Slaapkamers, boxsprings, lattenbodems, matrassen

Slapen… naast eten & drinken is dit één van de belangrijkste onderdelen van ons leven!
Het bed is dan ook het meest intensief gebruikte onderdeel van uw slaapkamer, waardoor u zeer hoge eisen mag stellen aan het slaapsysteem. 
 
Wij kunnen uw gepersonaliseerd slaapcomfort bepalen in functie van uw slaaphouding, lichaamsbouw en gewicht. Onze teststudio staat ter beschikking, zodat u de verschillende matrassen en lattenbodems kan uitproberen. De verkopers staan u graag bij met deskundig advies.
 
Elsach
 
Lattenbodems, matrassen, boxsprings en bedkaders... Elsach heeft een volledig assortiment voorzien, zodat u het perfect slaapcomfort kan samenstellen, helemaal volgens uw persoonlijke behoeften.
 
De lattenbodems danken hun uniek comfort aan de individueel verende latten. Bovendien zijn de verschillende comfortzones in de lattenbodem afgestemd op de 7 comfortzones van de matrassen. Uniek voor het Elsach concept is de gepatenteerde schouderzone met voorverlaagde latten. Doordat we van natura wat meer gewicht hebben ter hoogte van onze heupen, en duidelijk minder ter hoogte van de schouders, heeft Elsach dit systeem op punt gesteld. Dit schenkt u de juiste ondersteuning voor uw gehele lichaam. Kom het ontdekken in onze teststudio. De Elsach collectie reikt van een standaardmodel tot een systeem geheel op uw maat.
 
Bij de matrassen vinden we een gevarieerd gamma kernen terug die een brede waaier van comforttypes aanbieden. Deze matrassen kunnen u helpen om te ontstressen, hebben een muggenwerende werking en kunnen zelfs klimaat- of vochtregulerend werken. Bovendien sluiten ze naadloos aan bij de zorgvuldig bestudeerde lattenbodems.
 
De boxspring heeft al een jarenlange goede reputatie als een soepele en verende bedbodem. Aangevuld met een rijk gamma hoofd- en voetborden vormen zij de perfecte basis voor uw slaapkamer.
 
Website: www.elsach.be
 
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Promotie van de maand
Promotie van de maand