Bedrijfsinfo

 
Cosy In & Out bvba is op 26 november 2006 heropend onder zijn huidige gedaante. Daarvoor was de zaak gekend als "Salons-Meubelen Peeters", opgestart door Dhr. Willy Peeters en zijn echtgenote Mevr. Lydia Geens in 1974. Door de jaren zijn zij gegroeid van kleine zetelmakers tot een grote winkel met meubilair voor zowel eetkamer, salon als slaapkamer.
 
De zaak stond wijd & zijd gekend voor z'n eersteklas kwaliteit en service. Nadat Givan Peeters de zaak heeft overgenomen van zijn ouders is het assortiment geëvolueerd naar collecties met een iets hedendaagsere invloed. Desalniettemin bleef kwaliteit voorop staan.
 
In augustus 2006 werd de zaak gesloten om een grondige renovatie door te voeren aan de gevel van het gebouw. Tevens werd er gebruik gemaakt van de sluiting om ook de tuin een totaal nieuwe look te geven. Eind november 2006 is de zaak feestelijk heropend. Cosy In & Out was geboren!
 
Voortaan kan u bij Cosy In & Out niet alleen terecht voor binnen- & buitenmeubilair, maar kunnen wij u met raad & daad bijstaan bij totaalinrichtingen. Onze interieurstylist komt aan huis het project met u bespreken op vlak van stijl, kleurgebruik en afwerking van de ruimte. Zo gaan we nog een stapje verder met de service die altijd al zo belangrijk was!
 
Kom gerust eens een kijkje nemen om de collecties zelf eens te bekijken.
 
 
Promotie van de maand
Promotie van de maand